maanantai 30. toukokuuta 2016

JVG @Hartwall Arena



Hello blog,

Tehtiin siskon kanssa viikonloppuna pyrähdys Helsinkiin, sillä oltiin hankittu liput JVGn lauantain Hartwall Arenan keikalle. Lauantaiaamuna hypättiin Onnibussiin Jyväskylässä ja yhden aikaan noustiin kyydistä Helsingissä. Kaupungilla ehdittiin pyöriä vain sen verran, että käytiin nappaamassa Zarasta mun kummitädin haaveilema takki. En käy Helsingissä usein ja sitäkin harvemmin shoppailemassa siellä, joten olin suorastaan pyörällä päästäni siinä ihmisvilinässä. Miten te pääkaupunkiseutulaiset pystytte shoppailemaan sellaisessa tungoksessa? :D 

Sitten suunnattiin kohti siskoni kummitädin kotia Pitäjänmäkeen, jossa majailimme yhden yön. Sieltä oli älyttömän kätevä liikkua A-junalla paikasta toiseen. Pikainen lounas, vaatteiden vaihto ja junalla takaisin Pasilaan. Me oltiin Hartwallilla  vain noin puoli tuntia ennen ovien avaamista, mutta jotenkin onnistuttiin pääsemään tosi hyville paikoille lähes eturiviin. Kuvat keikalta on otetttu kännykällä, mutta yllätyin miten hyviä niistä tuli.








Ja itse showhan oli aivan huikea. Fiilis oli mahtava koko keikan ajan ja pojat kyllä pistivät parastaan. Lavalla pyöri myös paljon poikien biiseillä feattaavia artisteja, myös oma salainen suosikkini Robin. Pojathan veti ton saman setin jo edellisenä iltana, mutta oltiin siskon kanssa suljettu silmämme uutisilta ja settilistoilta, sillä haluttiin säilyttää yllätys. Ei sitä keikan tunnelmaa osaa oikein sanoilla kuvailla, mutta tunnelmia voi aistia muun muassa Sonera Viihteen kautta, joka taltio keikan. Mä aion ainakin heti tänään katsoa keikan uudelleen ja fiilistellä!







Sunnuntaina vietettiin sitten rauhallinen aamu meidän majapaikassa. Takaisin keskustaan palattiin taas junalla ja sen verran ehdittiin nähdä Helsinkiä, että nuo rautatieaseman kiviukkelit ja Stockmann tuli nähtyä. Sää Helsingissä olisi ollut täydellinen kaupungin kiertelyyn, mutta valitettavasti tällä kertaa meillä oli liian tiukka aikataulu sellaiseen. Bussi takaisin kotiin lähti puoli neljän maissa ja sitä ennen käytiin vain nappaamassa matkaevääksi Starbucksista kahvit ja Suomalaisesta kirjakaupasta vähän luettavaa.

Ilmeisesti jollain sankarilla tuli bussissa hieman huono olo, sillä kuljettaja kuulutti jo ennen matkan puolta väliä lavuaarin olevan oksennuksessa. No eipä tehnyt sen jälkeen mieli mennä vessaan ja kiiteltiinkin siskon kanssa sitä, ettei valittu niitä kaikkein suurimpia kahveja matkalle evääksi :D Päästiin kuitenkin lopulta (tuskallisen matkan jälkeen) todella väsyneinä kotiin, mutta reissu oli ehdottomasti sen arvoinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti