keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Tammerkosken sillalla - part 1

Hello blog,

Me pyörähdettiin poikaystävän pääsykokeen merkeissä alkuviikosta yhden yön reissu Tampereelle. Aivan ihana kaupunki! Viime vuonna tehtiin samanlainen reissu aika lailla samoihin aikoihin, mutta silloin satoi vettä ja keli oli kylmä eikä kaupunki päässyt esittelemään parhaita puoliaan. Tänä vuonna tilanne oli aivan toinen. Meidän reissu sattui juuri noille parille helteiselle alkuviikon päivälle ja pakko sanoa, että Tampere suorastaan kukoisti. Sää oli kaunis, ihmiset iloisia ja se tunnelma! Me viihdyttiin niin hyvin, että paluumatkalla pohdittiin jo muuttoa Tampereelle, kunhan opinnot on suoritettu :D  





Aamulla hypättiin tosiaan Jyväskylästä Tampereen junaan ja kerettiin hieman kierrellä kaupunkia ennen poikaystävän koetta. Päädyttiin lounaalle Kauppahalliin, mutta kirjoittelen meidän ruokapaikoista sitten ihan erillistä postausta, johon pääsee sen ilmestyttyä tästä, klick! Kokeen aikana mä shoppailin Koskikeskuksessa ja nautiskelin kauniista säästä ja kaupungista.




Yötä me oltiin Ilves Original by Sokos Hotellissa, joka sijaitsee tosiaan aivan siinä Koskikeskuksen kupeessa. Sijanti oli mitä mahtavin, sillä siitä on lyhyt matka ihan kaikkialle. Me oltiin myös varauksen yhteydessä toivottu näköalahuonetta, mutta yllätyttiin suuresti kun huomattiin meidän huoneen avautuvan suoraan Tammerjoen ylle. Parempaa ei olis voinu toivoa!





Sää jatkui aurinkoisena ja suorastaan helteisenä pitkälle iltaan, joten lähdettiin kaupungille etsimään kivaa terassia. Lopulta päädyttiin ilta-auringon perässä Koskikadun Hemingway'siin, josta avautuu näkymä Koskipuistoon ja koskelle. Eikä tilannetta huonontanut yhtään mestan opiskelijahinnat ;) Lasillisten jälkeen oli mukava tallustella se lyhyt matka takaisin hotellille. Mä ainakin olin sen päivän jälkeen aivan poikki, sillä se kaikki kuumuus ja kaupoissa kiertely tosiaan kävi urheilusta. 

Tokasta Tampere-päivästä tulee myöskin ihan parin päivän sisällä postausta, jonka löydät sitten täältä, klick!



4 kommenttia:

  1. oi teiän reissu kuulosti ihanalta! Nyt tekis niin mieli lähtee tampereelle ees päiväksi x) Kivoja kuvia!

    http://adorabledreamss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja suosittelen ehdottomasti! Mullakin on jo uusi shoppailureissu suunnitteilla :D

      Poista
  2. Oiiiii! Mä niin odotan, että pääsen itekkin Treelle elokuussa! Kaikki hehkuttavat aina kyseistä kaupunkia, eli mä olen ihan mehuissani :D Kuvien perusteella paikka on ainakin nätti! :) PS. Vitsit sulla on söppänä paita tuossa alimmassa kuvassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin kuullut paljon hehkutusta ja edellisen reissun perusteella oli ihan positiivinen kuva kaupungista, mutta kyllä tällä reissulla rakastuin kaupunkiin ihan eri tavalla! Kiitos, paidan löysin Tampereelta H&M:ltä :)

      Poista